Easypark: totaaloplossing voor uw parking | A&S
S'enregistrer

Easypark: de totaaloplossing voor uw parkingbeheer

A&S biedt sinds jaar en dag alles aan voor uw toegangscontrole en parkingoplossingen. In ons uitgebreide aanbod vindt u alles om uw parking te beheren; gaande van slagbomen tot betaalterminals en ticketsystemen. Om het voor u makkelijk te maken, hebben we alles nu gebundeld onder één label: Easypark

Deze totaaloplossing combineert intuïtieve software en hardware en laat u toe de flow van uw parking volledig zelf te controleren en sturen. Dit zorgt voor een vlottere planning van uw logistiek.

Automatiseer uw logistiek en parkingbeheer met Easypark van A&S

Veel bedrijven regelen nog steeds alle binnenkomend transport manueel. Maar stel u eens volgende situatie voor: een chauffeur arriveert op uw site, meldt zich bij de slagbomen aan de terminal en krijgt meteen een bericht met verdere instructies in zijn/haar eigen taal. Waar is de lading te laden / lossen of - in het slechtste geval - waar er even kan worden gewacht tot er een laadkaai vrij is. In dit laatste geval krijgt de chauffeur een melding op de smartphone wanneer hij/zij zich kan melden op de juiste plaats.

Dit soort situatie is niet langer enkel toekomstmuziek dankzij Easypark van A&S. Deze totaaloplossing laat u toe uw parking en logistiek te automatiseren en beheren via een naadloze combinatie van software en hardware. Gedaan met chaos. Uw bedrijf behoudt te allen tijde het overzicht over het vrachtwagenverkeer. Alle binnenkomend transport wordt gestuurd en bereikt u moeiteloos, ook wanneer u over een beperkte ruimte beschikt. Bovendien worden alle bestuurders in hun eigen taal bediend. Zo elimineert u alle mogelijke vormen van miscommunicatie. 

Behoud een realtime overzicht over uw bedrijfssite met Park&Go

Met het Easypark systeem van A&S staat u nooit meer voor onaangename verrassingen. U weet te allen tijde wie zich aanmeldt, wie aanwezig is op uw terrein, wie op het punt staat weg te gaan en wie nog verwacht wordt. Dit alles zonder enige vertraging. Gedaan dus met chaos. 

Met Easypark automatiseert én digitaliseert u het hele proces en beheert u de flow op uw site op vlak van:

 • Logistiek (inbound, outbound en leeg).
 • Snelle rijstroken.
 • Container- en trailer drop-off.
 • Pakketdiensten.
 • Fabriek, magazijn, bezoekers aan uw kantoor. 

Hoe we dat doen? Door uw operationele hard- en software te connecteren op een slimme en efficiënte manier. Vervolgens worden bestuurders via een zelfbediening verder geholpen in hun eigen taal. Dit zorgt ervoor dat u steeds zicht heeft op:

 • Verwachte transporten en hun aankomsttijd,
 • Vervoer ter plaatse,
 • Afgewerkte transporten en het moment waarop de truck vertrok,
 • De tijd die de dispatching in beslag nam, 
 • Alle gegevens die de bestuurder doorgaf.

De voordelen van Easypark

Wanneer u kiest voor Easypark dan gaat u veel efficiënter te werk gaan. Veel bedrijven zagen dit reeds in en haalden volgende voordelen aan als de belangrijkste reden waarom ze Easypark niet meer zouden kunnen missen:

 1. Eenvoudige installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over een ingewikkelde databekabeling. 
 2. Een uitermate lage kost op vlak van installatie en onderhoud (cost of ownership).
 3. Zeer intuïtief gebruik.
 4. Eenvoudig te personaliseren en af te stellen op de wensen van uw bedrijf. Zo kiest u zelf of u gebruik maakt van een bemande kassa, een betaalautomaat, muntautomaat en eventuele integratie met een extern systeem. Daarnaast heeft u de keuze uit een bar-, QR- of numerieke code bij het verlaten van het terrein.
 5. Alle chauffeurs worden in hun eigen taal bediend. 
 6. Realtime inzichten in het reilen en zeilen op uw bedrijfssite. 

 

Deze bedrijven kozen al voor een gelijkaardige oplossing

Het Easypark systeem van A&S is een beproefde oplossing voor een vlot beheer over uw bedrijfssite. Zo maken bedrijven als VPK, Apro en XPO Logistics er al gebruik van. Zij geven bovendien aan niet meer zonder te kunnen. 

 

Vraag meer informatie over Easypark bij A&S

Heeft u bedrijf interesse in een oplossing op maat voor het beheer en automatiseren van de logistiek en uw parkeerterreinen? Aarzel dan niet vrijblijvend en gratis contact op te nemen met A&S via onderstaand formulier of telefonisch, via 056 25 45 60. Wij leggen u graag alles in detail uit en bekijken vervolgens samen met u wat de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf.  

Nos experts sont heureux de vous donner leurs conseils professionnels dans notre showroom. Venez nous rendre visite!