Schuifdeuropener Wellness | A&S
S'enregistrer

Automatisering voor schuifdeur bij wellnesscentrum

Een wellnesscentrum zocht een feilloze oplossing voor de automatisering van hun hoofdingang. Bij voorkeur werd gewerkt met een schuifdeur die vlot automatisch opent voor iedere bezoeker en niet veel onderhoud behoeft. Uiteindelijk klopte men aan bij A&S en kozen wij voor de een schuifdeuropener van Sesamo. 

Sesamo schuifdeuroperator

Sesamo is een Italiaanse fabricant van automatiseringen voor elk type deur en dit al sinds 1965! Ze bieden dan ook oplossingen voor deuren in alle vormen, maten en uitvoeringen, gaande van draaideuren tot schuifdeuren. De producten van deze firma vindt u ondertussen over de hele wereld. Hun schuifdeur operatoren zijn stuk voor stuk gecertificeerd volgens de strengste Europese normen en voldoen dan ook aan strikt aan alle kwaliteitseisen. 

U kan Sesamo's producten terugvinden in ziekenhuizen, zorg- en wooncentra, winkels en andere publieke plaatsen. De hoge betrouwbaarheid, eenvoudige installatie en het onderhoudsgemak waren de belangrijkste elementen waarom de uitbater van dit wellnesscentrum voor A&S en Sesamo koos. Hun oplossing is bovendien voorzien op zeer intensief gebruik.

Ook op zoek naar een automatisering voor uw schuif- of draaideur? 

Wie eraan denkt een ingang te automatiseren, neemt vrijblijvend contact op met A&S. Wij bekijken samen met u welke oplossing het beste past bij uw wensen. 

Wij zijn eenvoudig te bereiken via onderstaand formulier, per mail of telefonisch op 056 25 45 60.

 

 

Ontdek het hele gamma van A&S: 

Nos experts sont heureux de vous donner leurs conseils professionnels dans notre showroom. Venez nous rendre visite!