Schuifhekkenmotoren | A&S
Login

Schuifhek motor voor alle toepassingen

Een automatische poort biedt vele voordelen en A&S biedt dan ook motoren voor de automatisatie van elke schuifpoort. Wij bieden enkel de meest betrouwbare motoren aan van het Italiaanse topmerk Fadini. Als officieel Fadini-verdeler in België biedt A&S u het meest uitgebreide gamma en de beste service. Wij zorgen voor de installatie én het onderhoud achteraf. 

Fadini motoren voor schuifhekken laten u toe zowel een bestaande poort- als nieuwe schuifhekken te automatiseren. Iedereen kan dus genieten van een automatische poort die via een poortopener vanop afstand te bedienen is. Wij bieden dan ook bijhorende poortopeners, zenders en andere toebehoren aan. 

Door onze vele jaren ervaring bieden wij oplossingen voor poorten en hekken van alle maten en gewichten. Fadini schuifhekmotoren staan dan ook voor een eenvoudige installatie, makkelijk onderhoud, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Het aanbod schuifpoort motoren van A&S

Hieronder ziet u ons aanbod schuifhekmotoren. We maken hierbij een onderscheid tussen motoren en automatisatie oplossingen voor enerzijds de particuliere markt en anderzijds voor industriële poorten. Deze motoren laten u toe uw hek tot maar liefst vier ton probleemloos te bedienden vanop afstand. 

Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Residentiële schuifhekpoorten

Schuifhek motor Junior - A&S

Junior

Schuifhekken motor van Fadini voor poorten tot 1200 Kg.

Deze is voor residentieel gebruik met ingebouwde sturing.

 
Toon Details

Industriële schuifhekpoorten

MOTEURS POUR PORTAILS COULISSANTS - PORTAILS COULISSANTS INDUSTRIEL - Fibo

FIBO

Driefasige schuifhekkenmotor van Fadini voor poorten tot 4000 Kg.

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!