Speedbumps - roadblockers | A&S
Klantenportaal

Roadblockers en verkeersdrempels van TiSO

TiSO is een gerenommeerd merk als het aankomt op speedbumps of roadblockers. Hun oplossingen worden al ruim twintig jaar met de nodige aandacht voor de wensen van de markt en de nieuwste technologiëen ontworpen en gefabriceerd in Europa. 

Wie TiSO zegt, zegt kwaliteit, multifunctionaliteit, eenvoudige installatie en -onderhoud en natuurlijk ook veiligheid. Hun producten voldoen altijd aan de strengste normen en beschikken over de nodige certificaten.  

Ontdek TiSO's producten in het aanbod van A&S

Roadblocker

TiSO  high security Road Blockers bieden het hoogste niveau van anti-ramming bescherming voor voertuigen. Deze apparatuur is ontworpen en ontworpen om ongeautoriseerde toegang van voertuigen tot een beveiligd gebied te voorkomen en is getest om de impact van zware vrachtwagens op hoge snelheden te weerstaan. Deze reeks TiSO-wegblokkers heeft de crashtest met succes doorstaan ​​en is gecertificeerd. Ontwikkeld door ingenieurs met uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, biedt dit type wigbarrière maximale beveiliging met eenvoudige installatie, eenvoudige service, betrouwbaarheid, duurzaamheid en multi-functionaliteit. Vanwege het hoge beveiligingsniveau dat vereist is voor dit product, is deze serie uitgebreid getest en getest om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen tijdens operaties met hoge intensiteit. Beschikbaar in standaard blokkeerbreedtes van 2-4 meter, heeft de klant ook de optie voor andere combinaties van modules voor variabele oprijlaan / wegbreedtes.

 

Toon Details

Speedbumps

Een verkeersdrempel (ook gekend als speedbump) zijn uitstekende alternatieven voor verkeerspalen en bieden een bijkomende veiligheid wanneer ze gecombineerd worden met slagbomen.

Toon Details

Cyclops

TiSO City-light Cyclopes zijn een innovatief onderdeel van de TiSO-reeks verkeersbelemmeringen. Dit type apparatuur is ontworpen om voetgangersvriendelijke toegangscontrole voor voertuigen te beheren. Cyclopes vereist geen diepe installatiediepte. Afhankelijk van het modeltype samen met de funderingskast en de afvoerput, is de inbouwdiepte slechts 250 mm tot 350 mm. Deze oplossing vereenvoudigt de installatie- en serviceonderhoudsprocedures aanzienlijk. De gecombineerde functies maken Cyclopes een ideale oplossing voor een veelheid aan projecten.

 

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!