Toegangscontrole | A&S
Login

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor hekkens en poorten wordt steeds belangrijker.
Toegangscontrole is door de jaren heen sterk geëvolueerd. Vroeger was het openen van een deur en of poort enkel manueel mogelijk. Nu is het mogelijk om alles te automatiseren, en zelfs te personaliseren. Beslis wie op welk moment toegang heeft tot uw zaak of woning!

De toegangscontrole van uw poort of hekken is via software makkelijk te beheren. Gebruikers toevoegen of wissen, de toegang regelen via codes, kaarten, sleutelhangers of vingerafdruk… De toegang tot uw woning of bedrijf wordt beveiligd en afgesloten voor onbevoegden.

A&S heeft steeds een oplossing op maat voor uw toegangscontrole. Van standalone systemen tot centrales, die door middel van het gsm-netwerk een draadloze verbinding maken met uw computer. Op die manier kunt u van over de hele wereld wijzigingen aanbrengen in de module. Bedrijven, openbare gebouwen of privépanden, voor iedere vraag bestaat er een oplossing. De merken die wij hiervoor in vertrouwen voorstellen zijn Eden en Prastel.

Bekijk ons assortiment:

Toegangscontrole met registratie


Standalone toegangscontrole


lezers en klavieren

ARC ONE STID A&S toegangscontrole badgelezer

ARC ONE

Hoge veiligheids toegangslezer

  • Bluetooth® Smart + RFID MIFARE Ultralight® & Ultralight® C, MIFARE®Classic, MIFARE Plus®, DESFire® EV1 & EV2, NFC HCE, CPS3
Toon Details
Het EASYBKW klavier van Prastel voor uw automatische poort - A&S

EASYBKW

De EASYBKW is een universeel antivandaal codeklavier met wiegand uitgang (standaard 30 bit wiegand) die kan worden gebruikt met onze centrales standalone of op netwerk.

 

 

Toon Details

Accessoires en badges voor toegangscontrole

Uitbreidingsmodule-ED-centrale-A-and-S

Ed-INFX

  • Uitbreidmodule voor Ed centrale
  • 10 adresseerbare ingangen NO/NC
  • In behuizing 

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!