Toegangscontrole | A&S
Login

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor hekkens en poorten wordt steeds belangrijker.
Toegangscontrole is door de jaren heen sterk geëvolueerd. Vroeger was het openen van een deur en of poort enkel manueel mogelijk. Nu is het mogelijk om alles te automatiseren, en zelfs te personaliseren. Beslis wie op welk moment toegang heeft tot uw zaak of woning!

De toegangscontrole van uw poort of hekken is via software makkelijk te beheren. Gebruikers toevoegen of wissen, de toegang regelen via codes, kaarten, sleutelhangers of vingerafdruk… De toegang tot uw woning of bedrijf wordt beveiligd en afgesloten voor onbevoegden.

A&S heeft steeds een oplossing op maat voor uw toegangscontrole. Van standalone systemen tot centrales, die door middel van het gsm-netwerk een draadloze verbinding maken met uw computer. Op die manier kunt u van over de hele wereld wijzigingen aanbrengen in de module. Bedrijven, openbare gebouwen of privépanden, voor iedere vraag bestaat er een oplossing. De merken die wij hiervoor in vertrouwen voorstellen zijn Eden en Prastel.

Bekijk ons assortiment:

Accessoires en badges voor toegangscontrole

Het EASYBKW klavier van Prastel voor uw automatische poort - A&S

Easybkw klavier

De EASYBKW is een universeel antivandaal codeklavier met wiegand uitgang (standaard 30 bit wiegand) die kan worden aangesloten op de meeste toegangscontrole systemen beschikbaar op de markt.

 

Toon Details
Uitbreidingsmodule-ED-centrale-A-and-S

Ed-INFX

  • Uitbreidmodule voor Ed centrale
  • 10 adresseerbare ingangen NO/NC
  • In behuizing 

Toon Details

Standalone toegangscontrole

GSMMODULE

NM GATETEL100

Poort, slagboom, verzinkbarepalen openen door middel van gsm, zender, code, badge, ...

NM GATELTEL100 GSM Ontvanger van Prastel voorziet het beheren in real-time op afstand van de GSM en radio-ontvanger via het GPRS netwerk (data GSM 2g, 3g, 4g, …). Gebeurtenissen (geschiedenis) is op te vragen via de software. Bediening gebeurt aan de hand van gsm nummers, zenders met badgecode, codeklavieren en proximitylezers met wiegand uitgang. Relais en lezer uitbreidingsmodules zijn ook apart verkrijgbaar. Via de software WinAccess kan de beheerder een groot aantal handelingen bewerkstelligen op ontvangers die is geïntegreerd in de  GSM-module: toevoegen, vervangen, verwijderen van zenders en telefoonnummers, toegelaten tijdstippen en sluitingsdagen ingeven, weergeven van evenementen van aangenomen of geweigerde bedieningen, enz… 

Toon Details

Toegangscontrole voor centrales met registratie


Toegangscontrole met proximity-lezers

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!