Standalone toegangscontrole | A&S
Login

Standalone toegangscontrole

De standalone oplossing in toegangscontrole maakt het eenvoudig om gebruikers te wissen of toe te voegen, dit zonder gebruik van software.

Bij dergelijk systeem voor toegangscontrole kan niet opgevolgd worden wie, waar of wanneer iemand zich toegang heeft verschaft tot de poort of gebouw. Vooral bij residentieel gebruik wordt een toegangscontrole met standalone systeem vaak gebruikt.

GSMMODULE

NM GATETEL100

Poort, slagboom, verzinkbarepalen openen door middel van gsm, zender, code, badge, ...

NM GATELTEL100 GSM Ontvanger van Prastel voorziet het beheren in real-time op afstand van de GSM en radio-ontvanger via het GPRS netwerk (data GSM 2g, 3g, 4g, …). Gebeurtenissen (geschiedenis) is op te vragen via de software. Bediening gebeurt aan de hand van gsm nummers, zenders met badgecode, codeklavieren en proximitylezers met wiegand uitgang. Relais en lezer uitbreidingsmodules zijn ook apart verkrijgbaar. Via de software WinAccess kan de beheerder een groot aantal handelingen bewerkstelligen op ontvangers die is geïntegreerd in de  GSM-module: toevoegen, vervangen, verwijderen van zenders en telefoonnummers, toegelaten tijdstippen en sluitingsdagen ingeven, weergeven van evenementen van aangenomen of geweigerde bedieningen, enz… 

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!