Verzinkbare palen | A&S
Login

Verzinkbare palen

A&S heeft een groot gamma aan verzinkbare, manuele en vaste palen. Door de ruime diversiteit bieden we oplossingen voor openbare besturen alsook voor de residentiële markt. Wij zorgen samen met u en uw installateur voor de beste oplossing.

Beveiliging en aansturing van parkeerpalen gebeurt volgens de wensen van de gebruikers. Verkeerspalen kunnen extra veiligheid betekenen voor uw omgeving, waarbij het verkeer afgeschermd wordt van de zwakke weggebruikers. De anti-parkeerpalen zorgen voor meer veiligheid voor stadskernen en bedrijven. Ook de particuliere markt kan worden beschermd door automatisch verzinkbare palen.

A&S verkiest om te werken met hydraulisch elektrische verkeerspalen. Wij verdelen onder andere Fadini en Pilomat, waardoor we het grootste gamma kunnen aanbieden op de markt. Ook investeren we iedere dag in nieuwe en degelijke manieren om de antiramkraakpalen te doen dalen. Toegangscontrole is mogelijk op vele manieren zoals via gsm, software, code, sleutel, handzenders, enz …

De systemen zijn leverbaar met verschillende opties: dalen bij spanningsval, een zoemer bij het stijgen, een detectie met omkering wanneer een bepaalde druk wordt ondervonden bij het stijgen, …

A&S luistert dan ook graag naar de gebruikers of opdrachtgever en zorgt voor een sluitend en werkend systeem waarin alle veiligheden en wensen vervat zitten.

Bekijk ons assortiment: 

Vaste palen


Manuele verzinkbare palen


Automatische verzinkbare palen

BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE

Vigilo

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 200 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details
BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE

Talos

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 275 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details
BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE - Coral

Coral

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 100 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!