Verzinkbare palen | A&S
Login

Verzinkbare palen van A&S

A&S biedt een groot gamma aan vaste-, manueel- en automatisch verzinkbare parkeerpalen. Door de ruime diversiteit in ons aanbod, hebben we een oplossing klaar voor zowel openbare besturen, alsook voor de residentiële markt. In samenspraak met u en een professionele installateur uit uw buurt, zoeken wij naar de best passende oplossing voor uw specifieke situatie. 

Verzinkbare palen en veiligheid

Verkeerspalen zorgen in verschillende situaties voor meer veiligheid. Zo schermen ze het verkeer af van de zwakke weggebruiker op de openbare weg. De anti-parkeerpalen zorgen dan weer voor meer veiligheid in stadskernen en bij bedrijven. Ook de particuliere markt kan worden beschermd door automatisch verzinkbare palen. De beveiliging en aansturing van parkeerpalen gebeurt volgens de wensen van de gebruiker. 

A&S verkiest om te werken met hydraulisch elektrische verkeerspalen. Wij verdelen onder andere Fadini en Pilomat, waardoor we het grootste gamma kunnen aanbieden op de markt. Ook investeren we iedere dag in nieuwe en degelijke manieren om de antiramkraakpalen te doen dalen. Toegangscontrole is mogelijk op vele manieren zoals via gsm, software, code, sleutel, handzenders etc.

De systemen zijn leverbaar met verschillende opties: dalen bij spanningsval, een zoemer bij het stijgen, een detectie met omkering wanneer een bepaalde druk wordt ondervonden bij het stijgen…

A&S luistert dan ook graag naar de gebruikers of opdrachtgever en zorgt voor een sluitend en werkend systeem waarin alle veiligheden en wensen vervat zitten.

Bekijk ons assortiment: 

Vaste palen


Manuele verzinkbare palen


Automatische verzinkbare palen

BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE

Vigilo

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 200 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details
BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE

Talos

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 275 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details
BORNES ESCAMOTABLES - BORNES ESCAMOTABLES AUTOMATIQUE - Coral

Coral

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 100 mm tot 800 mm hoog.

Ondergrondse verloren bekisting.

Toon Details

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!