A&S - uw officiële verdeler van Fadini in België | A&S
Klantenportaal

A&S - officieel Fadini verdeler in België

Meccanica Fadini is een Italiaanse producent van alles wat te maken heeft met de automatisering van uw poort of hek en daarbij horende toegangscontrole, verzinkbare- of vaste parkeerpalen en slagbomen. Dit bedrijf bouwde ondertussen ruim een halve eeuw ervaring op in het ontwikkelen van betrouwbare oplossingen, steeds rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

A&S in Waregem is de enige officiële invoerder en leverancier van Fadini's oplossingen in België. 

 

 

Fadini, pionier op vlak van poortautomatisatie

Sinds 1974 geldt Fadini als één van de pioniers in de wereld van automatische hekken en poorten en dit zowel op vlak van hydraulische- als elektromechanische oplossingen. Door haar investeringen in hydrauliek heeft dit bedrijf steeds een vooraanstaande rol vervult en geniet het wereldwijd het nodige aanzien. 

Doordat men bij Fadini steeds blijft innoveren en investeren, kan het bedrijf steeds efficiëntere oplossingen aanbieden. Hierbij draagt het de feedback van haar partners en klanten steeds hoog in het vaandel. 

Een uitgebreid gamma Fadini-producten, exclusief bij A&S

Zoals u weet, is A&S merkongebonden. Dit betekent dat wij verschillende oplossingen van de meest uiteenlopende fabrikanten opnemen in ons assortiment. Het enige wat alle producten gemeen hebben, is hun kwaliteitsgarantie. Alle oplossingen in ons aanbod werden zorgvuldig gekozen en voldoen aan onze strengste kwaliteitsvoorwaarden. Wat betreft Fadini, gelden wij als officiële en exclusieve invoerder in België. De bewezen kwaliteit van hun producten kwam eind 2018 nog uitgebreid in het nieuws

Bent u op zoek naar een Fadini motor voor uw schuifhek of een Fadini verzinkbare paal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren uw product in en brengen u in contact met een installateur in uw buurt voor installatie en onderhoud. Gaat u met A&S in zee? Dan kunt u alvast jarenlang op beide oren slapen. Ons team is opgeleid om u bij te staan bij het maken van de juiste keuzes en wordt door middel van opleidingen steeds up-to-date gehouden over de nieuwste ontwikkelingen.

Breid uw Fadini oplossing uit met de nodige accessoires

Net als A&S, hecht ook Fadini het nodige belang aan oplossingen op maat. Net daarom kunt u vrijwel alle oplossingen van dit topmerk uitbreiden met de nodige accessoires. Denk hierbij aan zenders en ontvangers voor uw automatische poort of verzinkbare paal, maar ook aan klavieren, biometrische scanners, antennes, fotocellen en zoveel meer!

Heeft u een speficieke toepassing in gedachten van één van onze Fadini-producten? Dan werken wij graag een oplossing op maat uit die volledig zal voldoen aan uw eisen.

Spring binnen bij A&S in Waregem

Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor de automatisering van een poort, hek of garagepoort? Bent u geïnteresseerd in een vaste- of verzinkbare parkeerpaal of eerder een slagboom voor uw bedrijventerrein of parking? Dan wilt u natuurlijk een product dat past bij uw wensen én bij uw budget. Kom dan eens langs in onze showroom in Waregem. Hier kunt u ons assortiment in optimale omstandigheden ontdekken. 

Onze medewerkers luisteren graag naar uw situatie en wensen, tonen u ons assortiment en bezorgen u vervolgens een voorstel op maat. Enkel zo maakt u een beredeneerde keuze waar u nog jaren van zal genieten. 

 

Wenst u een afspraak? 

Aarzel dan niet en neem contact op met A&S. Dit kan via het onderstaande formulier, of telefonisch op 056 25 45 60

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!