Automatische slagbomen voor uw parkeerterrein | A&S
Klantenportaal

Automatische slagbomen voor uw parkeerterrein

U, of uw bedrijf, beschikt over een parkeerterrein en u zoekt een manier om dit beter te beveiligen? U wilt zeker zijn dat niet iedereen hier te pas en te onpas zijn/haar wagen op parkeert? Dan kiest u voor een automatische slagboom met toegangscontrole.

Zo heeft u steeds in de hand wie uw parking betreedt. Uiteraard kunt u hiervoor bij A&S terecht. Wij geven u hieronder graag een overzicht van de opties. Voor meer informatie op maat kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Residentiële slagbomen in het aanbod van A&S

Wanneer het om een relatief klein parkeerterrein gaat, dan volstaat een eenvoudige en compacte slagboom die toegepast wordt in residentiële situaties. Dit is perfect voor bijvoorbeeld lokale handelaren, zorgcentra, een klein appartementsgebouw of een kleinere sportvereniging. Deze slagbomen beperken de toegang tot opritten tot zes meter breed en zijn erop voorzien zeer snel op en neer te gaan voor veelvuldig gebruik.

 

Bij A&S heeft u de keuze uit zowel een hydraulische- als een elektromechanische slagboom. De Open van King Gates is een elektromechanische slagboom die verkrijgbaar is in twee versies: één van vier meter en één van zes meter lang. De Barri88E is dan weer een hydraulische slagboom en enkel verkrijgbaar in een versie van vier meter lang.

Doordat deze oplossingen een eenvoudig installatieproces hebben, kunnen ze snel en efficiënt geïnstalleerd worden.

Industriële slagbomen van A&S

Naast de residentiële slagbomen, bieden we bij A&S ook oplossingen voor meer intensieve toepassingen, zoals bij industrieterreinen, grote bedrijven en woon-werkverkeer. Deze slagboom is steviger en voorzien op het versperren van de toegang over een grotere afstand.

 

Zo kan de hydraulische slagboom Bayt980van Fadini een afstand tot maar liefst acht meter overbruggen. Verder kan deze slagboom aangevuld worden met extra toegangscontrole, verlichting en een metalen schort. Die laatste zorgt ervoor dat niemand onder de slagboom kan passeren. De hydraulische aansturing en gekoelde motor zorgen ervoor dat zelfs bij zeer intensief gebruik deze slagboom feilloos blijft werken. 

Uw slagboom bij A&S

Welke slagboom u ook kiest: bij A&S zijn al onze producten voorzien van de nodige veiligheden om te voorkomen dat ze te snel naar beneden komen en wagens beschadigen of personen verwonden. Daarnaast kunt u bij onze installateurs terecht met uw vragen en advies op maat.

Ook voor onderhoud bent u bij A&S aan het juiste adres. Ons netwerk van professionele partners bevat ongetwijfeld een installateur in uw regio die u kan bijstaan met raad en daad. Of kom eens langs in onze showroom en vraag vrijblijvend naar meer informatie op maat van uw situatie. Daarnaast ziet u een greep uit ons assortiment in actie. Meer informatie over een showroom bezoek, vindt u hier

Contacteer A&S voor meer informatie op maat

Heeft u verdere vragen? Wenst u een voorstel op maat of hebben wij hierboven niet de slagboom beschreven waarnaar u op zoek bent? Aarzel dan niet en contacteer A&S via het formulier hieronder of telefonisch op 056 25 45 60.

Wij kunnen namelijk ook manuele slagbomen aanbieden en helpt u graag verder bij specifieke vragen.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!