Een bestaande poort automatiseren | A&S
Klantenportaal

Een bestaande poort automatiseren

Heeft u een garagepoort, schuif- of draaihek laten installeren, maar niet gekozen voor een automatisch model? Heeft u daar nu spijt van? Begrijpelijk. Het is een vaak voorkomend fenomeen. Bij A&S krijgen we dit soort verhalen vaak te horen. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de installatie van automatische poorten, kunnen wij namelijk ook bestaande poorten automatiseren.

 

Kan een bestaande poort geautomatiseerd worden?

In veel gevallen kunnen wij uw bestaande poort automatiseren. Dit geldt voor vrijwel elk type poort, of het nu gaat om binnenblijvende-, buitengaande-, kantel-, schuif- of sectionale poorten. Voor eender wel type hebben wij een motor in ons aanbod.

Ook op vlak van ontvangers, zenders, antennes, klavieren en andere accessoires bieden wij u de keuze uit een uitgebreid aanbod. Zo vinden wij een oplossing voor elke situaties en ieders wensen. Aarzel niet ons te contacteren wanneer u naar een specifiek product op zoek bent.

De voordelen van een automatische poort

Vaak onderschatten we het gemak van een automatische poort. Zeker wanneer we ouder worden, is het niet meer evident om dagelijks een zware poort handmatig te openen en sluiten. Kiezen om uw manuele poort of hek alsnog te automatiseren is dan ook een goede keuze. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

  • Gedaan met het handmatig openen en sluiten van uw poorten. U hoeft uw rug nooit meer te belasten met het openen van een zware kantelpoort. Nooit hoeft u nog in de gietende regen uitstappen om de schuifpoort open of dicht te schuiven. Alles gebeurt nu vanuit uw wagen of woning met een handige zender.

 

  • Een bestaande poort automatiseren hoeft niet duur te zijn. Wie een oude poort heeft die niet geautomatiseerd is, hoeft niet per se te investeren in een nieuwe automatische poort. Een bestaande poort automatiseren hoeft namelijk geen al te grote kost met zich mee te brengen. Hoeveel dit precies kost, dat berekenen we graag voor u wanneer we over alle nodige informatie beschikken. Vul het formulier hieronder in en dan brengen wij u in contact met een professionele installateur.

 

  • Veiligheid gaat voorop. Een automatische poort is moeilijker te forceren dan een manueel te opnemen poort en schrikt inbrekers af. Bovendien is een hek dat zich automatisch sluit veiliger dan een handmatig te bedienen poort die u vaak vergeet te sluiten. Een beveiligingssysteem zorgt er bovendien voor dat u, uw wagen of huisdier nooit onder een automatisch sluitende poort kan terecht komen. 
  • Uitgebreide keuze uit verschillende oplossingen en accessoires. Een poort automatiseren kan op verschillende manieren. Er bestaan verschillende soortenn motoren, zender, ontvangers, antennes, fotocellen en zoveel meer. Zo vinden wij bij A&S voor ieders situatie de best passende oplossing. Aangezien wij niet merk gebonden zijn, kunnen we iedereen een brede waaier producten voorleggen. Dit kan bovendien gekoppeld worden aan een toegangscontrolesysteem.

 

  • Een geautomatiseerde poort is eenvoudig te onderhouden. Kiest u voor een automatisatie van A&S? Dan kiest u voor een oplossing die weinig onderhoud vereist. Mocht uw poort toch onderhoud vereisen, dan kunt u ons contacteren en zorgen wij ervoor dat een professional bij u langs komt.

 

  • Hydraulische oplossingen genieten van uitgebreide garantievoorwaarden.Kiest u voor hydraulische automatisatie? Dan geniet u bij A&S van uitzonderlijke garantievoorwaarden. Daarover leest u hier alles. 

U wil uw bestaande poort automatiseren? Contacteer A&S

Speelde u al langer met het idee om uw poort te laten automatiseren? Of ziet u iets in bovenstaande voordelen? Aarzel dan niet contact op te nemen met A&S. Dat kan telefonisch via 056 25 45 60 of via e-mail op info@aands.be.

Wat hebben wij nodig van u? Hoe meer informatie u ons kan bezorgen, hoe sneller wij u kunnen helpen.
Indien mogelijk bezorgt u ons, naast uw persoonlijke gegevens, foto’s van de huidige situatie. Wees niet te zuinig en neem zowel overzichtsfoto’s als detailsofoto’s van onder andere de scharnierpunten. Zo kunnen wij inschatten wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij u in contact brengen met een professionele installateur gespecialiseerd in de oplossing die u nodig heeft.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!