Diensten van A&S | A&S
Klantenportaal

Onze diensten: waarvoor kun je terecht bij A&S?

A&S staat voor Access Automation & Support. Kortom: een groothandel voor alles wat te maken heeft met toegangscontrole van deuren, voertuigen en personen, hek- en poortautomatiseringen, maar vooral ook: support. Ondersteuning van onze klanten en partners dragen we héél hoog in het vaandel.

 

A&S, jouw groothandel met uitgebreid netwerk installateurs

De titel spreekt voor zich: wij zijn een groothandel en werken samen met professionele installateurs voor de verdeling en installatie van onze oplossingen. Bij A&S verkopen we dus niet rechtstreeks aan particulieren. Dat betekent echter absoluut niet dat wij particulieren wandelen sturen.

Als particulier kun je ons contacteren met al jouw wensen en vragen. Vervolgens brengen wij je in contact met een installateur in je buurt. Samen met die installateur gaan we vervolgens op zoek naar de best passende oplossing voor jouw probleem. Daarvoor kan iedereen bovendien terecht in onze showroom in Waregem, waar we onze producten in de beste omstandigheden kunnen voorstellen.

Ik ben particulier. Kan ik niet terecht bij A&S?

Jazeker! Wij brengen u graag in contact met ons netwerk installateurs. Er is er ongetwijfeld één in uw buurt.

vind een installateur in uw buurt

 

Wij adviseren en begeleiden ons netwerk installateurs

Terug naar de Support in onze bedrijfsnaam. Wij hechten het grootste belang aan onze partners. Zonder onze leveranciers en installateurs is er geen A&S. Wij doen er dan ook alles aan om hen te helpen. Zo organiseren wij gratis opleidingen voor onze installateurs, in nauwe samenwerking met onze productleveranciers.

Tijdens deze opleidingen voorzien we iedereen van installatietips en productinformatie, maar ook van commerciële ondersteuning. We doen er alles aan om het leven van onze installateurs zo eenvoudig mogelijk te maken. Zij tevreden? A&S tevreden.

 

Een uitgebreid aanbod kwaliteitsproducten

Bij A&S kies je uit een zeer uitgebreid aanbod, waarvan een groot deel hier op onze website te vinden is. Wat alle producten gemeen hebben: kwaliteit gaat bij ons altijd boven prijs. Enkel producten met bewezen kwaliteit worden opgenomen in ons assortiment. Bovendien moeten deze oplossingen vlot te installeren en onderhouden zijn. We werken met betrouwbare merken als Fadini, Prastel, Eden, TiSO, King Gates etc.

Ook voor wisselstukken kan je steeds bij ons terecht. Wij hebben een zeer grote stock.

Officieel en exclusief verdeler van Fadini, TiSO, Eden en Prastel

A&S vervult een unieke positie in België in de markt van toegangscontrole. Wij zijn namelijk officieel verdeler van topmerken als Fadin, TiSO, Eden en Prastel. Deze fabrikanten bewezen in het verleden meermaals hun kwaliteit en duurzaamheid.

Fadini staat bekend om zijn verzinkbare parkeerpalen en motoren voor schuif- en draaihekken. TiSO specialiseert zich dan weer eerder in speedbumps, roadblockers en tourniquets. Eden en Prastel zijn gevestigde waarden op vlak van Toegangscontrole.

5 jaar garantie na installatiedatum

Misschien wel hét belangrijkste bewijs van ons vertrouwen in de kwaliteit van ons assortiment: op verschillende hydraulische automatiseringen van Fadini en Eden centrales voor toegangscontrole bieden wij maar liefst 5 jaar garantie na installatiedatum.

Dit is een ongezien voordeel in de markt. Je herkent de producten die onder deze voorwaarden vallen makkelijk aan het logo in ons aanbod. Meer informatie over onze garantievoorwaarden, lees je hier.

A&S adviseert bij de uitwerking van totaalprojecten

Zoek je een partner voor het uittekenen van de toegangscontrole bij grote werven of projecten? Dan staat A&S voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat grote nieuwbouw- of renovatieprojecten te voorzien van een volledig uitgewerkte totaaloplossing.

Kantoorgebouwen, productiehallen, fabrieken, parkeertorens of bedrijventerreinen… Het zijn maar enkele voorbeelden van werven die we voorzien hebben van een sluitende toegangscontrole-oplossing. Wij denken graag mee bij de start van het project en werken zo efficiënter mee aan een oplossing op maat.

 

Op zoek naar een partner voor een grondige audit van jouw project of advies op maat? Contacteer ons vrijblijvend

Denk je aan het invoeren van een vorm van toegangscontrole? Bv. parkeerpalen, slagbomen, tourniquets, codeklavieren of de automatisering van een hek of poort? Dan zit je goed bij A&S. Wij staan je graag geheel vrijblijvend bij in de zoektocht naar de best passende oplossing voor jouw situatie en budget.

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier of bel ons op 056 25 45 60.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!