Garantie | A&S
Klantenportaal

Geniet van 5 jaar garantie bij A&S

Bij A&S geloven we in de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Wij gaan er prat op dat we een gepaste oplossing kunnen bieden voor elke specifieke probleemsituatie. Om dit met een gerust gemoed te kunnen doen, nemen we dan ook enkel merken en oplossingen op in ons assortiment waarin we zelf sterk geloven.

Het beste bewijs hiervan, zijn de hydraulische motoren voor de automatisatie van draaihekken. Hierop bieden wij standaard een verlengde garantieperiode van vijf jaar vanaf de installatiedatum* aan! Waarom? Omdat we geloven in deze producten en ze de A&S kwaliteitstest met glans doorstaan.

 

* de precieze condities vindt u terug op ons garantieformulier.

Hydraulische motoren bij A&S

Hydraulische motoren onderscheiden zich van elektromechanische motoren in die zin dat ze aangedreven worden door een olie die onder druk gezet wordt. In tegenstelling tot elektromechanische poorten, zijn ze wat stiller en duurzamer.

Een mooi voorbeeld waarin hydraulische motoren toegepast worden bij A&S, zijn de ondergrondse oplossingen voor de automatisering van draaihekken. Het is een elegante manier om uw hek te automatiseren zonder dat de motor zichtbaar is. Bovendien is deze oplossing zeer duurzaam én vraagt het weinig beschikbare ruimte.

 

In het gamma van A&S vindt u producten van zowel Fadini als van King-Gates. De keuze tussen een hydraulische- of elektromechanische oplossing wordt gemaakt op basis van de specifieke situatie waarin de motor toegepast zal worden. Dit wordt onder meer beïnvloed door de grootte van uw draaihek en de belasting door weer en wind. Om te zien of u best kiest voor een hydraulische- of een elektromechanische poort, komen wij graag bij u ter plaatse.

Verlengde garantie voor hydraulische motorsystemen bij A&S

Dat we bij A&S sterk geloven in de kwaliteit van onze hydraulische motoren, bewijzen we graag door de garantievoorwaarden aan te passen. Bij A&S krijgt u dan ook vijf jaar garantie op uw hydraulische oplossing en dat vanaf de installatiedatum*. Dat is meer dan een verdubbeling van de standaardperiode van twee jaar die u bij de meeste andere groothandels mag verwachten.

Hier vindt u alvast meer informatie over de garantievoorwaarden. Voor ons ons garantieformulier kunt u dan weer hier terecht. 

* Lees de exacte details op ons garantieformulier.

 

Heeft u interesse in onze hydraulische motoren? Contacteer ons dan snel, zodat we u in contact kunnen brengen met één van onze professionals. Zij komen vervolgens bij u langs en bezorgen u een oplossing en voorstel op maat. U kunt ons uw verdere vragen stellen via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 056 25 45 60.

 

Contacteer A&S

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!