Garantie | A&S
Klantenportaal

Geniet van 5 jaar garantie bij A&S

Bij A&S geloven we in de kwaliteit van onze producten. Wij gaan er prat op dat we een gepaste oplossing aanbieden voor elke specifieke probleemsituatie. Hoe we dit zo zeker zijn? Omdat we enkel merken en oplossingen in ons assortiment opnemen waarin we zelf sterk geloven. Het beste bewijs hiervan is de 5 jaar (!!) garantie die we bieden op onze hydraulische motoren voor de automatisatie van draaihekken en onze toegangscontrolecentrales. Deze verlengde garantieperiode van vijf jaar vanaf de installatiedatum* bieden we enkel aan omdat we geloven in deze producten en ze de A&S kwaliteitstest met glans doorstaan.

Op deze producten geniet u van vijf jaar garantie bij A&S

We zetten hieronder graag even op een rijtje welke producten nu precies deel uitmaken van deze actie:

1. Draaihekmotoren:

2. Schuifhekmotoren:

3. Centrale voor toegangscontrole:

  • De ED Centrales: 2D, 4D of 6D. Centrales voor de configuratie van toegangscontrole op twee, vier of zes deuren. 

Wat is een hydraulische motor precies?

Hydraulische motoren onderscheiden zich van elektromechanische motoren in die zin dat ze aangedreven worden door een olie die onder druk gezet wordt. In tegenstelling tot elektromechanische poorten, zijn ze stiller en duurzamer.

Een mooi voorbeeld waarin hydraulische motoren toegepast worden bij A&S, zijn de ondergrondse oplossingen voor de automatisering van draaihekken. Het is een elegante manier om uw hek te automatiseren, zonder dat de motor zichtbaar is. Bovendien is deze oplossing zeer duurzaam én vraagt het weinig beschikbare ruimte.

Fadini Combi 787

Fadini Combi 740

Fadini MEC 200

In het gamma van A&S vindt u producten van zowel Fadini als van King-Gates. De keuze tussen een hydraulische- of elektromechanische oplossing wordt gemaakt op basis van de specifieke situatie waarin de motor toegepast zal worden. Dit wordt onder meer beïnvloed door de grootte van uw draaihek en de belasting door weer en wind. Om te zien of u best kiest voor een hydraulische- of een elektromechanische poort, brengen wij u graag in contact met een installateur in uw buurt. Die komt graag bij u ter plaatse voor vrijblijvend advies.

Verlengde garantie op selectie producten bij A&S

Dat we bij A&S sterk geloven in de kwaliteit van onze hydraulische motoren en toegangscontrole centrales, bewijzen we graag door de garantievoorwaarden aan te passen. Bij ons krijgt u dan ook vijf jaar garantie op deze oplossingen, en dat vanaf de installatiedatum. Dat is meer dan een verdubbeling van de standaardperiode van twee jaar die u bij de meeste andere groothandels mag verwachten.

Hier vindt u alvast meer informatie over de garantievoorwaarden. Voor ons garantieformulier kunt u dan weer hier terecht. 

 

Heeft u interesse in deze ongeziene garantievoorwaarden? Contacteer ons dan vrijblijvend via het contactformulier hieronder, of telefonisch op 056 25 45 60.

* de precieze condities vindt u terug op ons garantieformulier.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!