Vind een installateur in uw regio | A&S
Klantenportaal

Vind een installateur in uw regio

Bent u op zoek naar een oplossing om uw garagepoort of hekken te automatiseren? Heeft u interesse in onze verzinkbare palen? Of is het misschien één van onze slagbomen of toegangscontrole oplossingen die uw voorkeur wegdraagt? A&S brengt u graag in contact met één van onze gespecialiseerde installateurs.

A&S werkt samen met een uitgebreid netwerk van professionele installateurs en verdelers van onze producten. Wij adviseren hen, leiden hen op en brengen hen in contact met de eindgebruiker. Via regelmatige opleidingen en advies op maat, zorgen wij er samen met de installateur voor dat elke eindgebruiker steeds een snelle oplossing op maat voorgeschoteld krijgt.

A&S brengt u in contact met een installateur op maat

Bij A&S weten we maar al te goed dat elke situatie anders is en elk probleem een specifieke oplossing vereist. Daarom houden wij graag de vinger aan de pols en staan we erop eerst en vooral te luisteren naar uw wensen. Pas daarna brengen we u in contact met een installateur in uw regio en op maat van uw specifieke situatie.

Wij kennen onze installateurs door en door. Daardoor zijn we in staat u in contact te brengen met een installateur die een maximale kennis van zaken heeft op vlak van uw vereisten én - waar mogelijk - in uw regio. Zo kunnen wij onze klanten op hun wenken bedienen én houden we de werkdruk bij onze professionals binnen de perken. Een win-win situatie voor alle partijen.

Waar andere verdelers de klant zelf laten kiezen welke installateur ze contacteren, houdt A&S eraan de best passende installateur te koppelen aan elke specifieke probleemsituatie.

Wenst u gecontacteerd te worden door een installateur van A&S?

Heeft u interesse in één van de oplossingen uit het gamma van A&S en wenst u hiervoor gecontacteerd te worden voor een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij luisteren graag wat A&S voor u kan betekenen. Op basis van uw verzuchtingen kunnen wij u vervolgens in contact brengen met een installateur op maat en in uw regio. U wordt gecontacteerd door één van onze professionals en hoeft dan ook zelf niets te doen.

Mocht u in tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om A&S te contacteren, dit kan zowel via het formulier, als telefonisch op 056 25 45 60.

Contacteer A&S

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!