30/06/21

4 redenen om verzinkbare palen te plaatsen

Fadini VIGILO automatisch verzinkbare paal project

Verzinkbare palen: u zag ze misschien al op talloze locaties. Alleen bent u nog niet zeker of dit dé oplossing is om een bepaalde zone op uw bedrijfsterrein, uw parking of een zone in uw stad of gemeente af te bakenen. Laat ons die twijfels wegnemen met 4 goede redenen.

 • 1. Veilig voor iedereen

  Met verzinkbare palen creëert u veilige zones voor iedereen. In uw stad of gemeente kan dat bijvoorbeeld een bepaalde winkelstraat of zelfs de volledige binnenstad zijn. Dit terwijl fietsers en voetgangers vrij kunnen bewegen tussen de palen. Op uw bedrijfsterrein kan u er dan weer voor kiezen om een bepaalde zone af te bakenen voor inkomend verkeer zoals vrachtwagens die moeten laden en lossen. Maar u kan even goed uw privé parking afzetten met automatische palen om zo uw woning en voertuigen te beschermen tegen diefstal en/of ramkraken.

  2. Controleerbaar

  Er zijn tal van mogelijkheden om verzinkbare palen te bedienen: met smartphone, badge, zender, enz. De palen worden ook altijd met toestandsaanduidingen en de nodige veiligheden uitgerust zodat gebruikers maximaal beschermd zijn terwijl ze gebruik maken van de doorgang.

  3. Geen onderhoud

  Hydraulisch verzinkbare palen uit het A&S-gamma vergen geen enkel periodiek onderhoud.

  4. Groot gamma

  Het A&S-gamma telt onder meer antiterreurpalen die voertuigen van 7,5 ton aan 80 kilometer per uur tegenhouden maar evengoed palen voorzien voor residentieel gebruik voor het afbakenen van privé parkings en domeinen.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.