4 redenen om verzinkbare palen te plaatsen | A&S
Klantenportaal

Verzinkbare palen: je zag ze misschien al op talloze locaties. Alleen ben je nog niet zeker of dit dé oplossing is om een bepaalde zone op jouw bedrijfsterrein, jouw parking of een zone in jouw stad of gemeente af te bakenen. Laat ons die twijfels wegnemen met 4 goede redenen

 
 
 
 

1. Veilig voor iedereen

Met verzinkbare palen creëer je veilige zones voor iedereen. In jouw stad of gemeente kan dat bijvoorbeeld een bepaalde winkelstraat of zelfs de volledige binnenstad zijn. Dit terwijl fietsers en voetgangers vrij kunnen bewegen tussen de palen. Op jouw bedrijfsterrein kan je er dan weer voor kiezen om een bepaalde zone af te bakenen voor inkomend verkeer zoals vrachtwagens die moeten laden en lossen. Maar je kan even goed jouw privéparking afzetten met automatische palen om zo jouw woning en voertuigen te beschermen tegen diefstal en/of ramkraken.

2. Controleerbaar

Er zijn tal van mogelijkheden om verzinkbare palen te bedienen: met smartphone, badge, zender, enz. De palen worden ook altijd met toestandsaanduidingen en de nodige veiligheden uitgerust zodat gebruikers maximaal beschermd zijn terwijl ze gebruik maken van de doorgang. 

3. Geen onderhoud

Hydraulisch verzinkbare palen uit het A&S-gamma vergen geen enkel periodiek onderhoud. 

4. Groot gamma

Het A&S-gamma telt onder meer antiterreurpalen die voertuigen van 7,5 ton aan 80 kilometer per uur tegenhouden maar evengoed palen voorzien voor residentieel gebruik voor het afbakenen van privéparkings en domeinen. 

 
 

Ontdek ons gamma!

Bij A&S kan je terecht voor automatisch verzinkbare palen, manueel verzinkbare palen en manueel wegneembare palen. We begeleiden je bij jouw keuze én kunnen een betrouwbare, kwalitatieve installateur aan jouw project linken.

Contacteer ons

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!