30/06/21

5 voordelen van elektronische toegangscontrole

Stid Architect

De toekomst is digitaal. Als particulier heeft u daar misschien uw twijfels over. Maar denk eens na. Hoe geweldig zou het zijn als u zich geen zorgen meer hoeft te maken over verloren sleutels of inbraak? Elektronische toegangscontrole biedt u hier een veilige en praktische oplossing.

 • Wat is dat nu, elektronische toegangscontrole?

 • Heel eenvoudig: dankzij elektronische toegangscontrole bepaalt u wie wel, wanneer of niet binnen kan in uw woning. Bij A&S hebben we hier verschillende systemen voor:

  • een compacte badbelezer (standalone)
  • toegangscontrole met registratie
  • toegangslezers en -klavieren

  Het gros van de particulieren kiest voor deze laatste optie. Het is dan ook zeer gemakkelijk als u enkel een code moet ingeven om een poort of een deur te openen. Bent u wat vergeetachtig? Dan zijn er biometrische mogelijkheden zoals de vingerscan.

 • De voordelen van elektronische toegangscontrole

 • Er zijn heel wat voordelen verbonden aan elektronische toegangscontrole. Voor u, als particulier, zijn er echter vijf die heel belangrijk zijn.

  1. U kan uw sleutels niet meer verliezen. Bijgevolg hoeft u ook geen sloten meer te vervangen. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken dat uw sleutel gekopieerd kan worden als u hem ergens onbewaakt laat liggen.
  2. Digitale sleutels of codes kunnen gemakkelijk geblokkeerd of verwijderd worden. Op die manier kan niemand er nog iets mee aanvangen, mocht die in verkeerde handen terecht komen. Bovendien kunnen dit type sleutels ook niet gekopieerd worden dankzij een speciale beveiliging.
  3. Heeft u een poetshulp? Of moet iemand die u kent onverwacht in uw woning zijn? Dan hoeft u niet meer thuis te zijn om hem of haar binnen te laten. Dat kan via een ingestelde code die enkel werkt tijdens de vooraf ingesteld periode.
  4. U kan een volledige historiek raadplegen van wie wanneer in uw woning geweest is.
  5. En de belangrijkste: u houdt ongewenste bezoekers buiten.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.