A&S in tijden van Coronavirus Covid-19 maatregelen | A&S
Klantenportaal

Update: A&S in tijden van Coronavirus Covid-19

Het Coronavirus Covid-19 houdt België en de rest van de wereld stevig in haar greep. Onze regering wordt hierdoor gedwongen strenge maatregelen te nemen en A&S houdt zich hier uiteraard aan. Daarom sluiten wij ons kantoor in Waregem. A&S blijft wel bereikbaar en organiseert afhalingen en leveringen.

 

Wij hebben voldoende in stock en organiseren ophalingen en leveringen

Onze voorraad is nog steeds voldoende groot om jullie bestellingen tegen een normale levertermijn te kunnen behandelen. Wij werken dan wel van thuis, maar kunnen afhalingen organiseren via een op afstand te bedienen locker. Daarnaast blijven wij leveringen uitvoeren, al kunnen we niet meer garanderen dat materialen de volgende dag al bij u geleverd zullen zijn.

Aangezien een deel van onze producten vanuit Italië, één van 's werelds hardst getroffen regio's, geleverd worden, is het niet duidelijk wanneer deze opnieuw geleverd kunnen worden van zodra onze huidige stock opraakt.

 

Contacteer A&S bij vragen 

A&S blijft te allen tijde bereikbaar voor de vragen van onze klanten. Zowel voor technische- als commercieële ondersteuning kunt u bij ons terecht via volgende kanalen: 
 

Contacteer A&S:

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!