A&S en Fadini in het nieuws | A&S
Klantenportaal

Bestuurder komt onzacht in aanraking met verzinkbare paal

Sollen met een verzinkbare parkeerpaal van Fadini? U doet het beter niet. Dat blijkt nog maar eens uit onderstaand filmpje. Het kwam uitgebreid in het nieuws (onder andere bij VRT en HLN), nadat de politiezone Roeselare Roeselare - Izegem - Hooglede de beelden vrijgaf van een achtervolging tijdens de nacht van 29 op 30 december 2018.

Een politiepatrouille hield toen een dronken bestuurder tegen ter controle, maar de man zag dit niet zitten en sloeg op de vlucht. Na een korte achtervolging knalde de Poolse bestuurder tegen een hoge snelheid op een verzinkbare parkeerpaal aan het Stationsplein in Roeselare. De man had gedronken en had het paaltje niet opgemerkt. De verzinkbare paal en bestuurder kwamen er zonder kleerscheuren vanaf, maar dat kon niet gezegd worden van zijn passagier en zeker niet van zijn wagen.  

De ongeëvenaarde kwaliteit van Fadini

De verzinkbare paal in kwestie is een Talos automatisch verzinkbare parkeerpaal van het Italiaanse toonangevende merk Fadini. A&S, officieel verdeler van Fadini in België, biedt deze paal uiteraard ook aan. U vindt alvast meer informatie over deze krachtpatser via deze link. Meer nog: deze paal werd geplaatst door één van de officiële installateurs van A&S (u vindt een installateur in uw buurt via deze link). Wij stonden op onze beurt de klant met raad en daad bij in het maken van de juiste keuze. 

Deze parkeerpaal verzinkt automatisch en volledig in de grond weg, maar verspert de toegang voor alle verkeer dat een oprit, parkeerterrein of voetgangerszone wil binnenrijden. Zoals steeds heeft u ook bij deze parkeerpaal de keuze uit verschillende versies, gaande van een paal van 50 tot 80 cm hoog, gemaakt uit roestvrijstaal of 4, 12 of 20 mm staal (Talos M50). Ook kunt u een aantal opties toevoegen, gaande van LED-verlichting tot scanners en klavieren. 

U kunt kiezen voor een parkeerpaal die volledig automatisch verzinkt bij een spanningsval en bovendien is ze uitgerust met een beveiliging, waardoor ze opnieuw verzinkt wanneer een voetganger, fiets of wagen op de verzonken paal staat wanneer die opnieuw opstijgt.

Contacteer A&S voor meer informatie

Bent u op zoek naar een verzinkbare parkeerpaal voor uw parkeerterrein of oprit? Wij bieden een oplossing op maat van ieders toepassing en budget. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij helpen u graag verder en brengen u in contact met een lokale installateur. 

U bereikt ons eenvoudig via onderstaand contactformulier, of telefonisch via 056 25 45 60.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!