30/06/21

Bestuurder komt onzacht in aanraking met verzinkbare paal

Denmark 1 lightbox

Sollen met een verzinkbare parkeerpaal van Fadini? U doet het beter niet! Dat blijkt nog maar eens uit onderstaand filmpje. Het kwam uitgebreid in het nieuws (onder andere bij VRT en HLN). Politiezone Roeselare-Izegem-Hooglede gaf namelijk beelden vrij van een achtervolging tijdens de nacht van 29 op 30 december 2018.

  • Een politiepatrouille hield toen een dronken bestuurder tegen ter controle. De man zag dit echter niet zitten en sloeg op de vlucht. Na een korte achtervolging knalde de Poolse bestuurder tegen een hoge snelheid op een verzinkbare parkeerpaal aan het Stationsplein in Roeselare. De man had gedronken en had het paaltje niet opgemerkt. De verzinkbare paal en bestuurder kwamen er zonder kleerscheuren van af, maar dat kon niet gezegd worden van zijn passagier, en zeker niet van zijn wagen.

  • De ongeëvenaarde kwaliteit van Fadini

  • De verzinkbare paal in kwestie is een Talos automatische verzinkbare parkeerpaal van het Italiaanse toonaangevende merk Fadini. A&S, officieel verdeler van Fadini in België, biedt deze paal uiteraard ook aan. U vindt hier alvast meer informatie over deze krachtpatser. Meer nog: deze paal werd geplaatst door één van de officiële installateurs van A&S. Wij stonden op onze beurt de klant met raad en daad bij in het maken van de juiste keuze.

    Deze parkeerpaal verzinkt automatisch en volledig in de grond weg, maar verspert de toegang voor alle verkeer dat een oprit, parkeerterrein of voetgangerszone wil binnenrijden. Zoals steeds heeft u ook bij deze parkeerpaal de keuze uit verschillende versies, gaande van een paal van 50 tot 80 cm hoog, gemaakt uit roestvrijstaal of 4, 12 of 20 mm staal (Talos M50). U kan ook een aantal optie toevoegen zoals led-verlichting of scanners en klavieren.

    U kan ook kiezen voor een parkeerpaal die volledig automatisch verzinkt bij een spanningsval. Die is bovendien uitgerust met een beveiliging waardoor ze opnieuw verzinkt wanneer een voetganger, fietser of wagen op de verzonken paal staat wanneer die opnieuw opstijgt.

  • Contacteer A&S voor meer informatie

    Bent u op zoek naar een verzinkbare parkeerpaal voor uw parkeerterrein of oprit? We bieden een oplossing op maat van ieders toepassing en budget. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren. We helpen u graag verder en brengen u in contact met een lokale installateur.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.