Kom naar onze infodag rond toegangscontrole - 27 juni 2019 | A&S
Klantenportaal

Infodag over toegangscontrole bij A&S - 27 juni 2019

Op donderdag 27 juni 2019 nodigen we onze installateurs graag weer uit voor een nieuwe infodag. In onze showroom in Waregem brengen we fabrikanten en installateurs samen om dieper in te gaan op alles wat te maken heeft met toegangscontrole

 

Wat u mag verwachten van de infodagen bij A&S

Tijdens onze infodagen gaan wij niet alleen verder in op de theorie, maar zetten we die ook om in praktijk. In onze uitgeruste toonzaal is dit namelijk een fluitje van een cent. 

Op 27 juni staat alles in het teken van oplossingen voor toegangscontrole. We bekijken ons gamma, gaan dieper in op de opties en installatiemogelijkheden. Daarnaast passeren volgende onderwerpen de revue:  

  • De impact van de nieuwe GDPR wetgeving op uw toegangscontrole.
  • Samen met de fabrikanten van STID bekijken we hun uitgebreide gamma meer in detail. Dit omvat onder meer Bluetooth lezers, NFC technologie, mifaire desfire oplossingen en zoveel meer. 
  • We gaan dieper in op de architectuur van de toegangscontrole.
  • Hoe veilig zijn toegangsbadges nog? (zeer actueel onderwerp naar aanleiding van de aandacht in de pers afgelopen maanden). 
  • We bekijken hoe u het beveiligingsniveau per zones van een onderneming kan bepalen.
  • Naast STID is ook de fabrikant van Eden aanwezig.

 

Wenst u deze infodag bij te wonen? Het is gratis!

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op vlak van toegangscontrole? Schrijf u dan meteen in via het formulier hieronder en zak op 27 juni 2019 af naar onze toonzaal in Groenbek 25 in Waregem. 

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!