Breng A&S een bezoekje op de opendeurdag! | A&S
Klantenportaal

Ontdek onze nieuwe kantoren en showroom in Waregem!

2018 is een jaar van vooruitgang bij A&S. Zo lanceerden we niet alleen een nieuwe website, maar verhuisden we ook naar een nieuwe locatie in Waregem. Deze ontwikkelingen zorgden ervoor dat A&S een grote stap vooruit kon zetten en die trend de komende jaren moeiteloos kan doortrekken. 

Om onze vreugde over deze evoluties met u te kunnen delen, nodigen we iedereen graag uit op onze opendeurdag op zaterdag 27 oktober. 

Opendeurdag 27 oktober 2018

Zaterdag 27 oktober zal volledig in het teken staan van onze klanten en partners. We nodigen jullie graag uit in onze nieuwe stek in Groenbek 25, 8790 Waregem. Hier maakt u kennis met onze manier van werken, onze oplossingen en ontdekt u onze spiksplinternieuwe showroom. 

Heeft u vragen over één van onze producten? Zoekt u een oplossing voor uw thuis of kantoor? Bent u een installateur en wilt u samenwerken met A&S? Of gewoon nieuwsgierig naar wat wij doen? In al deze gevallen bent u meer dan welkom voor een gezellige babbel en een drankje. Iedereen is welkom tussn 10:00 en 17:00. 

 

Kom ons uitgebreide aanbod ontdekken

Alsof onze nieuwe kantoren en showroom nog niet genoeg zijn, hebben we nog iets heel speciaals voor jullie in petto op 27 oktober. Wat? Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar wat we wel al kunnen verklappen, is dat we jullie graag laten kennis maken met een aantal spiksplinternieuwe producten in ons aanbod. 

A&S zit dan ook niet stil. We blijven ons assortiment vernieuwen en gaan graag mee met de nieuwste ontwikkelingen. Kom dus zeker een kijkje nemen op zaterdag 27 oktober! 

 

Nog vragen? Stel ze hieronder.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!