Speciale Fadini promotie tot 31/08/2020 | A&S
Klantenportaal

Speciale Fadini promotie voor installateurs

 
 

Na een aantal woelige en onzekere maanden, trekken veel activiteiten zichzelf gelukkig weer op gang. Bij A&S bleven we de hele coronacrisis bereikbaar en stonden we in nauw contact met onze leveranciers. De afgelopen weken merken we dat onze sector massaal terug aan de slag kan.

Om onze trouwe installateurs en het zwaar getroffen Italiaanse Fadini een hart onder de riem te steken, dragen we bij A&S graag ons steentje bij in de vorm van een speciale promotieactie tussen 22 juni en 31 augustus. Als officieel Fadini verdeler in België kunnen wij een aanzienlijke korting aanbieden op een brede selectie Fadini kits. 

 
 

Op welke producten geldt deze actie?

Natuurlijk vraagt u zich meteen af op welke producten deze actie van toepassing is. Het antwoord daarop vindt u in de folder die u via onderstaande link kan downloaden. Hierin vindt u een overzicht van onze kits en de bijhorende kortingen. 

We kunnen u vertellen dat we een heel brede waaier aan producten kunnen opnemen in deze actie. U vindt dan ook zowel slagbomen (de BAYT) als schuifhekmotoren (zoals de Fadini Nyota) of draaihekmotoren (bijvoorbeeld de Fadini Combi 740). Zo hebben we voor elk wat wils. 

 
 

Waarom wij kiezen voor Fadini

A&S is sinds jaar en dag exclusief verdeler van het Italiaanse topmerk in België. Wij geloven sterk in de kwaliteit van deze fabricant, aangezien ze gebruiksvriendelijkheid, installatiegemak en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Als bewijs van ons vertrouwen in Fadini, bieden wij op onder meer hun hydraulische motoren bovendien 5 jaar (!) garantie vanaf de installatiedatum. Dit is vrij uniek in onze sector. 

U vindt meer informatie over deze verlengde garantieperiode via deze link

 

Vragen over deze actie? Contacteer ons

Zoals altijd blijven wij bij A&S bereikbaar voor al uw vragen. U bereikt ons via onderstaand formulier of bel ons op 056 25 45 60

 
 

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!