Opleidingen voor installateurs bij A&S | A&S
Login

Opleidingen voor installateurs bij A&S

Het is algemeen geweten dat we bij A&S nauw samenwerken met een groot netwerk professionele installateurs en verdelers van onze producten. We staan erop deze partners in elke situatie te begeleiden en adviseren. Zo garanderen wij tevreden klanten en partners.

Één van de belangrijkste taken in deze relatie, is het organiseren van opleidingen en bijscholingen. Zo zijn we zeker van een team dat op de hoogte is van de laatste stand van zaken op vlak van installatie en technologische mogelijkheden.

 

Bijscholing voor installateurs die samenwerken met A&S

A&S vertrouwt op haar professionele installateurs om ter plaatse te gaan bij de eindgebruiker. Zij schatten de situatie in, bieden vervolgens een gepaste oplossing aan én installeren die.

Om te verzekeren dat onze installateurs op de hoogte zijn van alle mogelijkheden in het uitgebreide gamma van A&S, kiezen we ervoor om zelf de nodige informatie te delen tijdens een aantal opleidingsmomenten. Deze opleidingen en bijscholingen worden steeds georganiseerd rond een bepaalde productgroep en zijn zowel theoretisch, commercieel als praktisch van aard.

 

Praktische zaken i.v.m. de opleidingen bij A&S

De opleidingen die bij A&S aangeboden worden aan installateurs, worden gegeven door onze eigen medewerkers. Ze focussen zowel op de theorie, als op het commerciële aspect en natuurlijk kunnen ook handige installatietips niet ontbreken.

Om deze opleidingsmomenten in de beste omstandigheden te kunnen organiseren, gaan deze steeds door in de nieuwe kantoren van A&S. U vindt ons in Groenbek 25, 8790 Waregem. Hier beschikken wij over de nodige documentatie én samples om alles piekfijn te kunnen uitleggen en demonstreren. Indien gewenst, kunnen wij de opleidingen ook organiseren op locatie. Gelieve A&S te contacteren voor meer informatie hieromtrent.

 

Voor wie zijn de opleidingen bij A&S bedoeld?

A&S is een groothandel op vlak van alles wat te maken heeft met slagbomen, verzinkbare palen, de automatisatie van draai- en schuifhekken, garagepoorten en toegangscontrole.

Wij werken wel samen met een vast netwerk van installateurs, toch staan wij steeds open voor nieuwe samenwerkingen. In de meeste gevallen kunt u dan ook de opleidingen bijwonen, ook al werkt u nog niet met ons samen. Die samenwerking heeft nochtans verschillende voordelen voor u als installateur. Wenst u in de toekomst samen te werken met A&S, dan vindt u meer informatie over de voorwaarden van een samenwerking op deze pagina

 

Inschrijven voor de opleidingen bij A&S?

Voorlopig werken wij bij A&S nog niet volgens een vast periodiek schema rond onze opleidingen. U krijgt dan ook met regelmaat van de klok hieronder een opsomming te zien van onze opleidingsmomenten. Inschrijven voor deze opleidingen kan via het formulier hieronder.

 

Volgende opleidingen bij A&S

Momenteel staan geen nieuwe opleidingen op de planning. Na de zomermaanden kunt u wel weer bij A&S terecht voor een aantal interessante sessies. Wilt u op de hoogte gebracht worden van nieuwe opleidingsmomenten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij houden u vervolgens op de hoogte! 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen bij A&S:

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!