Parkeersysteem Deerlijk | A&S
Klantenportaal

Slagboom met ticketsysteem voor parkeerterrein in Deerlijk

Wie al eens met de wagen in een stad of dorpskern in Vlaanderen komt, kent het ongetwijfeld: parkeren kost vaak geld en de plaatsjes zijn schaars en zeer gegeerd. Wie een winkel of kantoor met parkeerterrein runt, ziet dan ook wel eens ongewenste parkeerders op uw terrein. 

Een eigenaar van zo'n parkeerterrein uit het West-Vlaamse Deerlijk klopte daarom aan bij A&S en wij leverden de gepaste oplossing. 

De oplossing: een slagboom met aangepast ticketingsysteem

Bij A&S werken we merkongebonden. Het enige wat we voor ogen hebben, is het bieden van de best passende oplossing voor uw situatie. Voor deze klant kozen we voor een slagboom die voorzien is op veelvuldig gebruik en eenvoudig te installeren en onderhouden valt. Deze betrouwbare slagboom maakt al jarenlang deel uit van ons aanbod, en met rede. 

Het gaat hier om een hydraulische slagboom, verkrijgbaar in verschillende versies (roestvrijstalen of stalen behuizing), met of zonder LED's, met een boom van verschillende afmetingen en natuurlijk zowel in een links- als rechts georiënteerde uitvoering. De olie-hydraulische sturing is voorzien op zeer intensief gebruik en de hele installatie behoeft sowieso weinig tot geen onderhoud. De slagboom werkt met de nodige ingebouwde veiligheden en is geluidloos.

Deze slagboom werd bovendien aangevuld met een eenvoudig ticketsysteem. Dit verleent bezoekers van het parkeerterrein een ticketje dat slechts beperkt geldig blijft. Indien nodig, kunnen deze tickets verlengd worden in de winkel zelf. Daar beschikt de uitbater namelijk over een eigen printer om nieuwe tickets te voorzien. Zo heeft de eigenaar altijd controle over wie het terrein oprijdt en verlaat. 

 

Zelf op zoek naar een oplossing voor uw parkeerterrein? Contacteer A&S vrijblijvend

Bent u zelf uitbater van een parkeerterrein en heeft u genoeg van bestuurders die uw terrein onrechtmatig gebruiken? Neem dan snel vrijblijvend contact op met A&S. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

U bereikt ons via het formulier hieronder, per mail of telefonisch op 056 25 45 60.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!