Verzinkbare palen bij Bellewaerde | A&S
Klantenportaal

A&S voorziet Bellewaerde van verzinkbare palen

Bellewaerde in Ieper zorgt voor pretoogjes bij menig kind. Het park trekt dan ook jaarlijks duizenden bezoekers naar het zuiden van West-Vlaanderen. Het park moet dan ook strikt rekening houden met de veiligheid en tòch moet de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd worden om leveringen toe te laten. 

Bij de ingang van het park waren de uitbaters van het pretpark dan ook op zoek naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole. A&S bracht de oplossing in de vorm van een verzinkbare parkeerpaal van Fadini.

De Fadini Vigilo automatisch verzinkbare paal als oplossing

We geven het natuurlijk hierboven al een beetje weg: Vigilo is een automatisch verzinkbare parkeerpaal van topmerk Fadini en bood hier de perfecte oplossing voor de probleemstelling bij Bellewaerde. Deze parkeerpaal is namelijk zeer flexibel: ongewenste voertuigen worden probleemloos tegengehouden, terwilj de paal eenvoudig kon worden verwijderd voor leveranciers. 

De Vigilo verzinkbare paal heeft een diameter van 20 cm en komt in verschillende hoogtes (50 - 60 - 80 cm). Deze verkeerspaal stopt alle voertuigen bij het oprijden van uw terrein. Bovenaan is ze voorzien van een rubberen stootband en ook LED verlichting behoort tot de mogelijkheden. De olie-hydraulische pomp is voorzien op zeer intensief gebruik, waardoor dit een duurzame oplossing is waar u jarenlang van zult kunnen genieten. De installatie en het onderhoud, ten slotte, zijn kinderspel. 

De paal kan ook manueel verwijderd worden of automatisch inzakken bij een spanningsval. 

Interesse in een flexibele automatisch verzinkbare parkeerpaal? 

Bent u ook op zoek naar een flexibel te gebruiken automtisch verzinkbare parkeerpaal? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij luisteren graag naar uw situatie en stellen vervolgens de best passende oplossing voor. 

U kunt ons bereiken op 056 25 45 60, via info@aands.be of vul onderstaand formulier in. Wij bezorgen u geheel vrijblijvend meer informatie of een voorstel op maat.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!