Showroom A&S | A&S
Klantenportaal

Bezoek de A&S showroom voor automatisatie in Waregem

A&S biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor de beveiliging en automatisatie van poorten en draai- of schuifhekken. Particulieren kunnen met hun vragen steeds bij ons uitgebreide netwerk professionele installateurs terecht. Onze partners kennen onze producten door en door. Ze zijn dan ook perfect geplaatst om verder informatie op maat te verschaffen.

Neem eerst contact op met uw installateur

Weet u nog niet goed welke automatisatie precies past bij uw poort of hek? Contacteer dan uw A&S installateur
Heeft u nog geen contactpersoon? Geen enkel probleem. In dat geval neemt u contact op met A&S en wij zorgen ervoor dat een installateur in uw buurt u opbelt. Nadat u een afspraak gemaakt heeft, komt de installateur bij u langs om de situatie in te schatten.

Wanneer u dat wenst, kunt u samen met de A&S installateur onze showroom bezoeken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende opties op vlak van automatisatie en beveiliging. U vindt onze showroom in Groenbek 25, 8790 Waregem.

Doe inspiratie op en bekijk onze oplossingen in actie

Een motor voor uw poort of hek is niet meteen iets waar de man in de straat zich veel bij kan voorstellen. Het zijn geen alledaagse producten. Het is dan ook handig dat u deze oplossingen eens met eigen ogen in actie kunt zien. Ook daarvoor kunt u met uw installateur in onze showroom in Waregem terecht.

Wij stelden in onze toonzaal een greep uit ons aanbod op in levensechte situaties. Hierdoor krijgt u meteen een duidelijk beeld van de implementatie van onze oplossingen in uw situatie. Bijkomend voordeel van een bezoek aan onze showroom is dat u alle opties meteen kunt vergelijken en advies op maat krijgt.

Openingsuren showroom A&S

Onze showroom is elke werkdag open van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

 

Contacteer A&S voor een afspraak in onze showroom

Heeft u nog geen contact gehad met uw A&S installateur? Geef ons dan zelf een seintje. Wij ontvangen u graag in onze toonzaal en brengen u samen met een professional in uw regio. U bereikt ons eenvoudig via onderstaand formulier of via 056 25 45 60.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!