Voorwaarden installateurs | A&S
Klantenportaal

Voorwaarden voor installateurs

A&S werkt al jarenlang nauw samen met een uitgebreid netwerk professionele installateurs. Advies, plaatsing en herstellingen bij de eindgebruiker wordt zo steeds uitgevoerd door een professional die doorheen het hele proces vakkundig wordt bijgestaan wordt door A&S.

Wilt u hier ook deel van uitmaken? Lees onderstaande informatie door en neem vervolgens contact met ons op. Meer informatie vindt u bovendien in onze algemene verkoopsvoorwaarden

Waarom installateurs samenwerken met A&S

Ons netwerk van professionele installateurs groeit al jarenlang gestaag aan. Samenwerken met A&S is dan ook een bewuste keuze van installateurs die de vele voordelen naar waarde kunnen schatten. Hieronder zetten we ze graag koort voor u op een rijtje (uitgebreide informatie leest u hier).

  • A&S biedt verschillende oplossingen voor de automatisering van schuif- en draaihekken, alsook voor garagepoorten en rolluiken. Daarnaast vindt u in ons uitgebreide aanbod ook de meest uiteenlopende oplossingen op vlak van toegangscontrole, slagbomen en verzinkbare palen.

  • In het aanbod van A&S vindt u de meest uiteenlopende merken. Wij zijn dan ook een onafhankelijke groothandel en niet gebonden aan één bepaald merk.

  • Op onze hydraulische motoren bieden wij standaard 5 jaar garantie.

  • A&S staat haar netwerk van professionele installateurs bij met advies op maat, opleidingen en bijscholing. Bent u particulier? Hier vindt u meer informatie over hoe wij u in contact brengen met een installateur in uw regio.

  • In onze showroom wordt ons volledige gamma tentoongesteld. Deze is vrij toegankelijk voor installateurs en hun klanten.


Hét hoofddoel van A&S is om via een uitgebreid en ondersteund partnernetwerk de klant een oplossing op maat te bieden. Samen laten wij de installatie van onze producten zo vlot mogelijk verlopen.

 

 

Voorwaarden voor samenwerking met A&S

Goede afspraken maken goede vrienden. Ons partnernetwerk wordt steeds met respect behandeld en de basis van dit respect is te vinden in duidelijk omschreven voorwaarden. Die algemene voorwaarden omtrent een samenwerking met A&S, doen we graag voor u uit de doeken van zodra u ons gecontacteerd heeft.

 

U wenst deel uit te maken van het partnernetwerk van A&S

Wanneer u zich kunt vinden in de voorwaarden en ook wenst te profiteren van de vele voordelen die een samenwerking met A&S biedt, dan volstaat het onderstaand contactformulier in te vullen. Ons team zal u daarna verder wegwijs maken. Voor verdere vragen of informatie, kunt u ons ook steeds telefonisch bereiken via 056 25 45 60, of bekijk onze algemene verkoopsvoorwaarden.

 

Contacteer ons

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!