Waarom kiezen voor A&S? | A&S
Klantenportaal

Waarom kiezen voor A&S

A&S is al meer dan vijftien jaar uw betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met slagbomen, verzinkbare palen, automatisatie van hekken en poorten en toegangsbeheer. Maar wat onderscheidt ons precies van andere groothandelaars?

Waarom zou u als professional kiezen voor een samenwerking met A&S? Dat zetten we hieronder graag even voor u op een rij.

Een oplossing op maat bij A&S

Het aanbod van A&S is zeer uitgebreid. U vindt er alles op vlak van toegangscontrole, automatisatie en verzinkbare palen. Het gaat ons dan ook in de eerste plaats om het bieden van een oplossing op maat. Of het nu gaat om de plaatsing van een slagboom of telescopische parkeerpaal. Geen twee situaties zijn dezelfde. Elke klant heeft nood aan een specifieke oplossing voor zijn of haar probleem. Vaak zijn het net de kleine details die het verschil maken.

Wanneer een klant A&S contacteert, wordt er geluisterd naar de specifieke wensen. Vervolgens gaan we ter plaatse met een professional. Samen komen we tot een oplossing waar zowel de klant als de installateur zich in kunnen vinden. Dit alles met een deskundige ondersteuning van A&S.

A&S biedt alle gangbare merken aan

Waar u bij andere groothandels vaak gebonden bent aan de producten van deze of gene fabrikant, heeft u bij A&S de keuze uit oplossingen van meerdere merken. Hierdoor kunnen wij altijd de best passende oplossing voor elke specifieke situatie aanbieden.

In het gamma van A&S vindt u dan ook de meest gangbare en kwalitatieve merken, gaande van King-Gates en Prastel tot Fadini, Eden Innovations en Pilomat. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende types oplossingen en toebehoren voor elke situatie: denk maar aan vaste parkeerpalen, manueel- of automatische verzinkbare palen, maar ook motoren voor schuif- en draaihekken, zowel boven- als ondergronds.

In A&S vindt u dan ook een onafhankelijke groothandel die enkel oog heeft voor de best passende oplossing van de gebruiker. U hoeft dan ook nooit genoegen te nemen met een oplossing van een bepaald merk dat het best aanleunt tegen de ideale situatie.

Advies en ondersteuning voorop bij A&S

Naast het aanbieden van een zo breed mogelijk gamma, gaat bij A&S ondersteuning en advies steeds voorop. Wij gaan er dan ook prat op dat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Hierbij ondersteunen en adviseren wij ons uitgebreide netwerk van installateurs en professionals. In de eerste plaats doen we dit door elke situatie op zich te bekijken en te luisteren naar de klant.

Daarna koppelen wij de eindgebruiker aan de meest geschikte installateur. Die wordt vervolgens door A&S bijgestaan met raad en daad in de zoektocht naar de best passende oplossing. Bovendien bieden we opleidingen aan en staat onze showroom steeds ter beschikking van de professionals. Zo kunnen zij hun klanten alle oplossingen voorstellen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Uitgebreide garantievoorwaarden op hydraulische motoren

Tot slot geniet u bij A&S van ongeziene garantievoorwaarden. Op onze hydraulische motoren bieden wij namelijk vijf jaar garantie en dit vanaf de installatiedatum. Wij zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat u jarenlang gebeiteld zit met onze poort automatiseringen.

 

U wenst samen te werken met A&S?

Bent u installateur en geïnteresseerd in een samenwerking met A&S? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder.

Bent u particulier en geïnteresseerd in één van de oplossingen uit het uitgebreide aanbod van A&S? Vul dan onderstaan formulier in, of klik hier en wij brengen u in contact met een installateur in uw regio. 

 

Contacteer A&S

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!