Over A&S | A&S
Login

A&S: Uw partner in toegangsbeheer. Al 15 jaar lang.

A&S staat voor Access Automation and Support. Wij zijn een groothandel en officiële invoerder van enkele topmerken in de wereld van toegangsbeheer en automatisatie, waaronder Fadini, King Gates, Prastel, Eden en zoveel meer.

Onze belangrijkste missie is ervoor zorgen dat u de gepaste motor vindt voor de automatisering van uw hek of poort. Daarnaast bieden wij allerlei accessoires en toebehoren aan, zoals aansturingen, veiligheden, klavieren en zenders. Alles om uw gebruiksgemak te verhogen. Daarnaast verdeelt A&S oplossingen voor toegangsbeheer, gaande van verzinkbare parkeerpalen, tot slagbomen. Wij bieden steeds oplossingen op maat aan en werken zowel voor particulieren als openbare besturen.

 

Tot zover de A van Access Automation, maar wat met de S van Support? Bij A&S trekken wij steeds volop de kaart van de ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat elk project - groot of klein - naar de wens van de uiteindelijke gebruiker verloopt. Een oplossing op maat, dat is waar we naar streven. Daarom luisteren we graag naar u, de eindegebruiker. Daarna gaan we samen met de installateur een passende oplossing uitwerken. We zorgen voor een symbiose tussen onze diverse producten. Tot slot bent u ook voor aanpassingen en onderhoud bij ons meer dan welkom! 

Bij A&S luisteren wij naar uw noden en zoeken daarvoor de best passende oplossing!

Waarvoor kunt u bij A&S terecht? 

A&S biedt een zeer breed assortiment aan met alles voor de automatisering van uw garagepoort, draai- of schuifhek. Daarnaast specialiseren wij ons in verzinkbare- en vaste parkeerpalen, toegangscontrole en alle denkbare accessoires die dit met zich meebrengt.

Tot slot kunt u ook bij A&S terecht voor slagbomen in allerlei maten en vormen. Klik hieronder door naar ons aanbod en ontdek ons volledige assortiment. 

Contacteer A&S: waar zijn we te vinden?

U bent steeds welkom in onze showroom wanneer u meer informatie wenst over één van onze producten. U vindt ons in Groenbek 25 in Waregem (alle informatie over onze showroom leest u hier). Ook telefonisch zijn we steeds te bereiken, via 056 25 45 60, of stuur ons een mailtje op info@aands.be

Tot slot kunt u ook uw vraag kwijt via ons contactformulier.

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!