Over A&S | A&S
Klantenportaal
A&S Waregem showroom
A&S Waregem showroom

A&S is al ruim 15 jaar uw partner in toegangsbeheer

Access Automation and Support - kortweg A&S - is uw groothandel en officieel invoerder van topmerken op vlak van automatisatie en toegangsbeheer. Denk hierbij aan Fadini, Eden Innovations, Prastel, Dickert, KingGates, Bircher of ASO. 

Onze missie? Ervoor zorgen dat u de gepaste oplossing voor uw probleem vindt. We doen dit met kennis van zaken en de beste service, ook na verkoop. Wij zijn hierbij steeds merkongebonden. Enkel zo kunnen wij garanderen dat wij u steeds het best passende product kunnen voorstellen.

Oplossingen voor elke situatie en sector

A&S biedt onder meer een motor voor de automatisatie van elke garage-, draai- of schuifpoort. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u controleert wie uw gebouwen of terreinen betreedt en hebben we een ruim assortiment aan accessoires en toebehoren om onze producten volledig af te stemmen op uw wensen. Ook voor parkeerpalen, vast of verzinkbaar, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien is A&S er niet alleen voor openbare besturen; ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht. Op zoek naar een flexibele verzinkbare paal om de toegang tot uw bedrijventerrein te controleren? Of bent u particulier en zoekt u de passende motor voor uw hek, rolluiken of garagepoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een professional in uw buurt. Die zal - samen met ons - uw situatie bekijken en de passende oplossingen aanbieden.

Contacteer A&S of kom langs in onze showroom

A&S biedt oplossingen op maat van elk probleem en dit voor elk budget. U vindt alle nodige informatie in ons aanbod. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons altijd contacteren. Dat kan in onze showroom (u vindt ons in Groenbek 25 in Waregem). U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken: 056 25 45 60, of stuur een mailtje naar info@aands.be

Tot slot kunt u ook steeds al uw vragen kwijt in ons contactformulier

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!