Realisaties van A&S in Waregem | A&S
Klantenportaal

Realisaties met de oplossingen van A&S

De producten en oplossingen uit het aanbod van A&S zien er goed uit in catalogi, maar nog zoveel beter 'in actie'. Daarom verzamelden we hieronder enkele van onze realisaties. Laat u alvast inspireren. 

Verzinkbare palen bij Bellewaerde

Plaatsen waar veel volk samenkomt - zoals pretparken - moeten goed nadenken over de veiligheid. In Bellewaerde is dat niet anders. Onze verzinkbare palen van Fadini zorgen voor een veilige toegang tot het park en flexibiliteit voor hulpdiensten en leveranciers.

Lees meer

Parkeersysteem in Deerlijk

Parkeerplaatsen in stadscentra zijn vaak betalend. Vrije parkeerplaatsen zijn dan ook vaak gegeerd. Een eigenaar van een parkeerterrein uit Deerlijk wou zich de nodige tijd en discussies besparen en zocht een waterdichte oplossing. Die vonden we in een slagboom met ticketinsysteem.

Meer over dit project

Schuifdeuropener bij wellness

Een wellness zocht een eenvoudige- en betaalbare oplossing voor de automatisering van hun schuifdeur aan de hoofdingang. Ze vonden die oplossing bij A&S. Na een uitvoerige analyse kwamen we uit op onze Sesamo automatisering. Die zorgt voor een ultiem gebruiksgemak voor alle bezoekers.

Alle details over dit project

 

Op zoek naar meer realisaties door A&S?

Hieronder hebben we nog een aantal foto's verzameld van projecten van de hand van A&S. 

Ontdek het gamma van A&S:

Bij A&S kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met toegangscontrole en automatisering. Klik door op de logo's hieronder voor meer informatie. 

Onze experts geven u graag hun professioneel advies in onze toonzaal. Kom gerust langs!