Officieel Fadini-verdeler in België en Luxemburg

 • Meccanica Fadini is een Italiaanse producent van alles wat te maken heeft met de automatisering van uw poort of hek en daarbij horende toegangscontrole, verzinkbare- of vaste parkeerpalen en slagbomen. Dit bedrijf bouwde ondertussen ruim een halve eeuw ervaring op in het ontwikkelen van betrouwbare oplossingen, steeds rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

  A&S in Waregem is de enige officiële invoerder en leverancier van Fadini's oplossingen in België en Luxemburg.

Logo Fadini
 • Fadini, pionier op vlak van poortautomatisatie

  Sinds 1974 geldt Fadini als één van de pioniers in de wereld van automatische hekken en poorten en dit zowel op vlak van hydraulische- als elektromechanische oplossingen. Door haar investeringen in hydrauliek heeft dit bedrijf steeds een vooraanstaande rol vervult en geniet het wereldwijd het nodige aanzien.

  Doordat men bij Fadini steeds blijft innoveren en investeren, kan het bedrijf steeds efficiëntere oplossingen aanbieden. Hierbij draagt het de feedback van haar partners en klanten steeds hoog in het vaandel.

 • Een uitgebreid gamma Fadini-producten, exclusief bij A&S

  Zoals u weet, is A&S merkongebonden. Dit betekent dat wij verschillende oplossingen van de meest uiteenlopende fabrikanten opnemen in ons assortiment. Het enige wat alle producten gemeen hebben, is hun kwaliteitsgarantie. Alle oplossingen in ons aanbod werden zorgvuldig gekozen en voldoen aan onze strengste kwaliteitsvoorwaarden. Wat betreft Fadini, gelden wij als officiële en exclusieve invoerder in België. De bewezen kwaliteit van hun producten kwam eind 2018 nog uitgebreid in het nieuws.

  Bent u op zoek naar een Fadini motor voor uw schuifhek of een Fadini verzinkbare paal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren uw product in en brengen u in contact met een installateur in uw buurt voor installatie en onderhoud. Gaat u met A&S in zee? Dan kunt u alvast jarenlang op beide oren slapen. Ons team is opgeleid om u bij te staan bij het maken van de juiste keuzes en wordt door middel van opleidingen steeds up-to-date gehouden over de nieuwste ontwikkelingen.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.