A&S voorziet Bellewaerde van verzinkbare palen

Bellewaerde in Ieper zorgt voor pretoogjes bij menig kind (en volwassene). Het park trekt dan ook jaarlijks duizenden bezoekers naar het zuiden van West-Vlaanderen. Het park moet dan ook strikt rekening houden met de veiligheid en toch moet de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd worden om leveringen toe te laten.

Bij de ingang van het park waren de uitbaters van het pretpark dan ook op zoek naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole. A&S bracht de oplossing in de vorm van een verzinkbare parkeerpaal van Fadini.

  • De Fadini Vigilo automatisch verzinkbare paal als oplossing

    We geven het natuurlijk hierboven al een beetje weg: Vigilo is een automatisch verzinkbare parkeerpaal van topmerk Fadini en bood hier de perfecte oplossing voor de probleemstelling bij Bellewaerde. Deze parkeerpaal is namelijk zeer flexibel: ongewenste voertuigen worden probleemloos tegengehouden, terwijl de paal eenvoudig kan worden verwijderd voor leveranciers.

    De Vigilo verzinkbare paal heeft een diameter van 20 cm en komt in verschillende hoogtes (50-60-80 cm). Deze verkeerspaal stopt alle voertuigen bij het oprijden van uw terrein. Bovenaan is ze voorzien van een rubberen stootband. Ledverlichting behoort ook tot de mogelijkheden. De oliehydraulische pomp is voorzien op zeer intensief gebruik, waardoor dit een duurzame oplossing is waar u jarenlang van zal kunnen genieten. De installatie en het onderhoud, ten slotte, zijn kinderspel.

    De paal kan ook manueel verwijderd worden of automatisch inzakken bij een spanningsval.

  • Interesse in flexibele, automatisch verzinkbare parkeerpalen?

    Bent u ook op zoek naar een flexibel te gebruiken automatisch verzinkbare parkeerpaal? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We luisteren graag naar uw situatie en stellen vervolgens de best passende oplossing voor.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.