Automatisering voor schuifdeur bij wellnesscentrum

Een wellnesscentrum zocht een feilloze oplossing voor de automatisering van hun hoofdingang. Bij voorkeur werd gewerkt met een schuifdeur die vlot automatisch opent voor iedere bezoeker en niet veel onderhoud nodig heeft. Uiteindelijk klopte men aan bij A&S en kozen we voor een schuifdeuropener van Sesamo.

  • Sesamo schuifdeuroperator

    Sesamo, opgericht in 1965, is een Italiaanse fabrikant van automatiseringstoepassingen voor elk type deur. Ze bieden oplossingen voor deuren in alle vormen, maten en uitvoeringen: van draai- tot schuifdeuren. De producten van deze firma vindt u ondertussen over de hele wereld. Hun schuifdeuroperatoren zijn stuk voor stuk gecertificeerd volgens de strengste Europese normen en voldoen strikt aan alle kwaliteitseisen.

    U vindt Sesamo's producten in ziekenhuizen, zorg- en wooncentra, winkels en andere publieke plaatsen. De hoge betrouwbaarheid, eenvoudige installatie en het onderhoudsgemak waren de belangrijkste elementen waarom de uitbater van dit wellnesscentrum voor A&S en Sesamo koos. Hun oplossing is bovendien voorzien op zeer intensief gebruik.

  • Ook op zoek naar een automatisering voor uw schuif- of draaideur?

    Denkt u eraan om een ingang te automatiseren? Contacteer ons vrijblijvend om samen te bekijken welke oplossing het best past bij uw wensen.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.