30/06/21

TiSO roadblockers en verkeersdrempels in de kijker

Roadblocker tiso a and s waregem

Wie een parking in beheer heeft, staat ongetwijfeld stil bij de toegangscontrole op dit terrein. Bij A&S hebben we dan ook alles om dit in orde te brengen. Gaat u voor een waterdichte oplossing? Dan kiest u ongetwijfeld voor een combinatie van verschillende oplossingen, zoals een slagboom, badgesysteem, een roadblocker en/of verkeersdrempel.

Die laatste twee oplossingen lichten we hieronder alvast graag wat meer toe.

 • Waarvoor staat TiSO?

 • TiSO is een wereldwijd vermaarde fabrikant van alles wat te maken heeft met toegangscontrol in het verkeer, gaande van slagbomen tot verkeersdrempels, versperringen en parkeerpalen.

  Al ruim twintig jaar lang ontwerpen en maken ze hun eigen systemen, steeds rekening houdend met de veranderende wensen van de markt en de nieuwste technologieën. Tot op vandaag worden al hun producten in Europa vervaardigd en wereldwijd verspreid in meer dan zestig landen.

  Wereldwijd actief

  Zo vindt u TiSO's toepassingen op de meest uiteenlopende plaatsen: van Jordanië tot Duitsland. Ze worden daarbovenop gebruikt voor de beveiliging van alle denkbare openbare gebouwen, gaande van energiecentrales of sportcentra tot overheidsgebouwen of winkelcentra.

  Veiligheid staat voorop

  Naast het beperken van de toegang tot uw terreinen staat een veilig product steeds centraal voor TiSO. Al hun producten en oplossingen worden dan ook uitvoerig getest. In eerste instantie gebeurt dit door de eigen R&D-afdeling, maar vervolgens worden ze ook gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen.

  Enkel zo kan een onfeilbaar product van bewezen kwaliteit afgeleverd worden dat voldoet aan onder andere de ASTM- en IWA-standaarden.

 • Beelden zeggen meer dan woorden: de crashtest

 • We kunnen hier in geuren en kleuren beschrijven hoe stevig en veilig een roadblocker of verkeersdrempel van TiSO werkt, maar uiteindelijk zeggen beelden zoveel meer dan woorden. Daarom tonen we hieronder alvast de beelden van de crashtest. Daarin ziet u hoe een vrachtwagen van 7,2 ton (!!) tegen een snelheid van 48 km/uur op een roadbloacker van TiSO rijdt. Het voertuig wordt hierbij vrijwel onmiddellijk tot stilstand gebracht.

Hulp nodig?

Nood aan professioneel advies voor uw project? Onze experts leggen u alles haarfijn uit tijdens een vrijblijvend gesprek.